Leer overtuigend schrijven

Leer overtuigend schrijven

Schrijft u niet graag, of te traag? Of steekt u uren in uw schrijfwerk, maar blijft het resultaat uit? Volg dan dit voorjaar nog 1 van de hands-on schrijfopleidingen van SBM. Kunt u uw prospect al sprekend overtuigen? Dan leert u in één dag hoe u dat ook moeiteloos op papier of op het scherm doet. En, wees gerust: spellingregels, grammatica en taalpurisme komen in deze opleiding niét aan bod.

Schrijft u commercieel of informatief – voor het scherm of papier? En wilt u daar meer resultaat mee behalen – ook als u geen talenknobbel heeft? Twijfel dan geen moment.

  • als assistent, manager of consulent
  • in een bedrijf, voor ngo of bij de overheid
  • voor een multinational, bij een kmo of in uw uppie
  • in marketing of sales, communicatie of hr, finance of logistiek
  • voor externe of interne klanten (collega’s)

“Zot zeg, hoeveel beter mijn tekst wordt!”

Justine Van Hove, Gift.be

SEO-specialist

Verkrijg een toppositie in Google

Meteen op het juiste spoor als SEO-verantwoordelijke? Dat lukt bij SBM in amper drie dagen met topcoaches Frederik Vermeire en Wim Van Rompuy.

€ 1495,00 excl. BTW

Copywriting

Zo slaat u iédere lezer aan de haak

Schrijft u niet graag, of te traag? Maar wilt u wel iedere lezer aan de haak slaan? Volg dan deze hands-on schrijfopleiding.

€ 495,00 excl. BTW

Nieuwsbrieven

Maakt uw prospects warm

Wilt u een online nieuwsbrief schrijven waarvan uw prospects warmlopen? U leert het in deze schrijftraining!

€ 820,00 excl. BTW

Uw docent: Wim Van Rompuy

Wim Van Rompuy is volbloed marketeer en copywriter. Hij runt sinds 2001 Schrijf.be®, toonaangevend Vlaams tekstbureau. Daar gaan jaarlijks 5000 teksten door zijn handen als kwaliteitsbewaker. En helpt hij als Schrijfdokter® bedrijven en organisaties schrijven zoals hun contacten dat verwachten.